miercuri, 20 ianuarie 2010

Pentru sistemul osos


Mobility

Ajută la reducerea dramatică a inflamaţiilor şi poate acţiona ca un analgezic. Recomandat în afecţiuni musculare sau ale oaselor, precum artrite reumatoide, osteoartrite sau gută.
Heritage Mobility este un produs care se concentrează asupra problemelor de sănătate a articulaţiilor. Produsul este un aliat puternic pentru cei care suferă de sute de variate forme de artrită, dureri, anchilozări şi îngreunare a mişcărilor. Recomandări de administrare: pentru adulţi 2 capsule dimineaţa şi 2 seara, în timpul mesei. Recomandările alimentare includ eliminarea sau reducerea zahărului, cofeinei şi alcoolului şi asigurarea dozei adecvate de apă (8 pahare zilnic). 


Osteo Guard

Conţine o formă de calciu foarte uşor absorbabil, denumită microcristale de hidroxiapatită (MCHC), cu adaos de vitamina D şi bor. Este o formulă specială, care echilibrează calciul şi magneziul din organism.

Heritage Osteo Guard este un produs echilibrat ce conţine calciu şi magneziu, precum şi un adaos de vitamina D şi bor, pentru o absorbţie optimă a calciului. Spre deosebire de multe alte produse comerciale cu conţinut de calciu, Heritage Osteo Guard foloseşte microcristale de hidroxiapatită (MCHC). Superioritatea MCHC faţă de suplimenţii tradiţionali solubili cu calciu a fost demonstrată într-un număr de studii despre echilibrul şi absorbţia calciului în organismul uman. MCHC nu este o hrană compusă din oase, ci este un extract complex de ţesut osos. Spre deosebire de hrana compusă din oase, MCHC nu este încălzit în procesul de reducere; în schimb, este procesat la o temperatură foarte scăzută, controlată de calculator, neutilizând solvenţi chimici. Sunt folosite numai oase lungi de vită şi oaie, degresate şi transformate în microcristale, astfel încât să fie păstrate mineralele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu